Black Friday iPad Mini 6

Apple heeft naast de welbekende iPhones en iMacs ook een tussenmaatje met de iPad reeks. In september 2021 is de nieuwste versie op de markt gekomen: de iPad Mini 6. Deze compacte tablet neem je makkelijk over naar mee en hierop kijk je al je series in hoge kwaliteit. Dit toestel heeft 5g verbinding en een krachtige A15 processor. Een minpuntje: de iPad Mini 6 kost maar liefst €559! Hoe fijn zou het zijn om hier korting op te krijgen! Wij hebben alle deals alvast voor je op een rijtje gezet.

 

Black Friday iPad Mini 6 deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de iPad Mini 6 van Apple. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

 

Ipad Mini 6 bestellen

Apple staat al jaren bekend om kwaliteit producten en ook deze nieuwste versie van de iPads is van hoge kwaliteit. Wil jij ook het gemak van de compacte iPad Mini 6 ervaren? Dan is Black Friday hét moment om hem te bestellen. Tijdens Black Friday ontvang je korting op de iPad Mini 6! Echt de moeite waard! Shop je iPad bij een van bovenstaande winkels.

 

 

Ipad Mini 6 deals tijdens Black Friday

De iPad Mini 6 van Apple is een echte investering. Maar waarom zou je het volle pond betalen als je hem ook met korting kan bestellen? Tijdens Black Friday en de bijbehorende Cyber Week ontvang je veel korting op je nieuwe iPad. Bekijk de webshops hierboven en scoor jouw nieuwe iPad voordat ze zijn uitverkocht!

ZO SCOOR JIJ IPAD MINI 6 TIJDENS BLACK FRIDAY

De iPad is erg gewild. Wees er dus op voorbereid dat jij niet de enige bent dit krachtige device wil bestellen tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Veel webshops bieden de iPad aan. Genoeg keuze, dus! Sla de URL van deze pagina op, zodat je ‘m tijdens Black Friday makkelijk kunt openen. Is de iPad bij Amac uitverkocht? Dan kan je bij een van de andere webshops kijken of ze daar nog wel op voorraad zijn!
  2. Ga je de iPad in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar de iPads precies liggen, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd!

Wanneer begint de Ipad Mini 6 Black Friday?

Via de officiële Apple webshop krijg je pas op Black Friday zelf korting. Bij webshops als Coolblue en MediaMarkt krijg je al eerder korting. Wil je de beste iPad Mini 6 deals niet mislopen? Kijk dan op Blackfridaysale.nl hoeveel korting je nu al kunt krijgen.

Zijn de Ipad Mini 6 Black Friday deals ook in de winkel beschikbaar?

De iPad Mini deals zijn zowel online als in de winkel te verkrijgen. Let er wel op dat Coolblue geen echte winkel heeft. Hier kun je alleen producten testen of je bestelling ophalen. Bij MediaMarkt kun je de iPad wel in de winkel kopen. Op de website kun je de winkelvoorraad bekijken. Wil je jouw nieuwe iPad online kopen? Wij hebben een lijst met alle webshops waar je dit model met korting kunt scoren!