Black Friday Xbox Series X

Na de Xbox One is het tijd voor de nieuwe console van Microsoft genaamd de Xbox Series X. Op deze console speel je jouw spellen in 4k met tot wel 144 FPS. De Series X is voorzien van een CD lade en nvme SSD opslag waardoor je je spellen sneller dan ooit op start! Microsoft geeft je ook de keuze om voor de Xbox Series S te kiezen. Dit is de goedkopere versie en heeft in tegenstelling tot de Series X geen CD lade.

Black Friday Xbox Series X deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Xbox Series. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

Xbox Series X aanbieding

De Xbox is ontzettend populair. Maar met een prijs van minimaal €295 is het niet bepaald een koopje te noemen. Gelukkig ontvang je tijdens de Cyber week en Black Friday korting op je nieuwe gameconsole. Hierboven hebben we al een overzicht van webshops opgezet waar jij de Xbox Series met korting kan kopen!

Xbox Series X games

Wil je de Xbox Series X bestellen? Vergeet dan ook niet om er toffe games bij te bestellen. Zo is Fifa 22 heel populair. Ontwikkel jouw eigen speler in je eigen carrière of daag je vrienden uit voor een klassiek potje voetbal! Op zoek naar de tofste Xbox Series X games? Check de webshops van Bol.com of MediaMarkt voor games met flinke kortingen!

Zo scoor jij de Xbox Series X tijdens Black Friday

De Xbox Series X is erg populair. Jij bent niet de enige die deze met korting wil bemachtigen tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een tip voor je. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Ga je de Xbox Series X in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar de Xbox Series X precies ligt, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd!
  2. De Xbox Series X wordt vaak in bundels verkocht in combinatie met een spel of koptelefoon. Let hierbij goed op over welke extra producten het gaat zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Je betaalt namelijk wel extra geld voor die extra spullen!