Google Chromecast Black Friday

Als u al een Android-apparaat hebt, zal Chromecast aanvoelen als een natuurlijke uitbreiding. Casten naar je tv is net zo eenvoudig als op de cast-knop tikken in compatibele apps.

Als je een grote fan bent van YouTube, Google Play Music gebruikt of graag films kijkt op Google Play Movies and TV, dan is de Chromecast een eenvoudige aankoop. U kunt Chromecast ook gebruiken om de Chrome-browser van uw computer naar het grote scherm te brengen.

Black Friday Google Chromecast deals

Als je op zoek bent naar een goede deal voor een Google Chromecast, kijk dan hier voor de beste prijzen. We maken het gemakkelijk door alle deals op één plek te zetten, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken zonder online rond te hoeven zoeken of persoonlijk van winkel naar winkel te hoeven gaan. Op deze manier kunt u meer gedaan krijgen terwijl u minder hoeft te winkelen en tegelijkertijd geld besparen!

 

Google Chromecast Black Friday

Als u foto’s of video’s wilt laten zien, of zelfs een game wilt spelen op uw tv, kunt u deze rechtstreeks naar uw Chromecast sturen. Het proces is vergelijkbaar met het gebruik van Airplay met een Apple TV.

Zodra het tabblad wordt afgespeeld op uw computer, ziet u het Chromecast-pictogram in uw browser. Selecteer het om naar uw tv te casten.

U kunt stoppen met het gebruik van het tabblad, maar de inhoud op uw tv blijven afspelen.

Maar vergeet niet dat deze functie niet alleen voor Google-apparaten is; iedereen kan hem gebruiken!

Wat is er nog meer? U kunt ook inhoud verzenden vanaf uw telefoon of tablet rechtstreeks naar uw tv. Om dit te doen, open de Google Home-app, open het menu in de linkerbovenhoek, selecteer Scherm/audio casten en kies uw Chromecast-apparaat.

Als u een Android-apparaat met 4.4 of hoger gebruikt, is er ook een handig trucje dat uw telefoon verandert in een afstandsbediening voor Chromecast! Het enige wat u hoeft te doen is de Chromecast-app te downloaden van Google Play en deze te openen. In de linkerbovenhoek, waar het icoontje van je locatiediensten zou moeten staan, tik je op de drie puntjes. Je zult een nieuwe optie zien voor screen casting!