GoPro Black Friday

Wie van avontuur houdt, weet dat je dat moment het liefst elke dag wil herbeleven. En dat doe je natuurlijk het liefste dankzij een coole GoPro camera. Eentje met haarscherp beeld, zodat je het lijkt alsof je weer op die ene plek bent. Foto’s, video’s, audio, alles kan! Helaas kost de GoPro best wat geld.. Gelukkig scoor je de GoPro producten met flinke korting tijdens Black Friday!

Black Friday GoPro deals

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de GoPro producten. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je jouw nieuwe camera moet bestellen!

Shop op Bol.com

Shop op Coolblue.nl

Shop op Mediamarkt.nl

GoPro met korting tijdens Black Friday

Camera aan, drukken op de record knop en tijd voor actie zodra het lichtje knippert of de teller aanstaat. De adrenaline die door je lichaam giert zodra je weer “aan” staat op de piste, in de bergen, op je mountainbike, in je kano, op de boot.. Mooie momenten vastleggen is nooit een slechte keuze. Gelukkig kun je de GoPro apparaten met korting bestellen tijdens Black Friday!

GoPro Black Friday deals

GoPro action camera’s, Mounts en accessoires kopen

De action camera’s worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je camera wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel tientallen euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op de camera’s, ook op de accessoires! Mooi meegenomen!

Zo scoor jij een GoPro tijdens Black Friday

De nieuwste camera aanschaffen voor je volgende wintersport avontuur? Of is een ouder model voor jouw fietstochten ook prima? GoPro is perfect voor iedereen. Wacht nog even met aanschaffen van je camera, want met Black Friday scoor je veel korting! Hoe je niet met lege handen naar huis hoeft, lees je hier!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je GoPro camera’s en accessoires kunt kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete item bij MediaMarkt uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe GoPro in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te bekijken en onderzoek te doen naar verschillende mogelijkheden, zodat je precies weet welk model je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de apparaten van GoPro in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!