Black Friday Playstation 4

Tot €100 korting!

Black Friday is hét moment om jouw favoriete items met hoge kortingen te scoren. Met feestdagen als Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht komt dit perfect uit, want zo kan je cadeaus met hoge kortingen kopen. Een nieuwe Playstation kopen, bijvoorbeeld! Want ook dit populaire merk doet mee aan deze dag vol kortingen.

Black Friday Playstation

Iedereen kent de Playstation wel. De Playstation is al jaren geliefd onder fanatieke gamers. Jammer genoeg is de aanschaf van een nieuwe Playstation niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig doet ook Playstation mee aan Black Friday, waardoor jij je nieuwe Playstation met hoge kortingen – oplopend tot wel 30% – kan scoren bij de officiële winkel, MediaMarkt en Coolblue!

Shop via Bol.com

Shop via Coolblue

Shop via Mediamarkt


Black Friday Playstation

Black Friday Playstation 4

De nieuwste Playstation is de Playstation 4. De Playstation 4 is ‘s werelds bestverkochte console met maar liefst 500GB of 1TB opslagruimte! Met de Playstation 4 speel je de beste titels zoals Fifa en Need For Speed. En naast de standaard Playstation 4 is er ook een Playstation 4 Pro uitgebracht, waarmee je kan genieten van beelden in 4K met levendig HDR. Een Playstation 4 met 500GB opslagruimte kost standaard €299.

Wil jij die nieuwe Playstation 4 ook bemachtigen? Wacht dan zeker tot Black Friday. Bij veel winkels krijg je namelijk tot €100 korting! Daarnaast zijn er ook toffe package deals waarbij je een Playstation 4 inclusief games of extra controller kan kopen tegen mooie kortingen.

Playstation 4 tijdens Black Friday kopen

Wil jij als een van de eerste de Playstation 4 scoren tijdens Black Friday? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet zodat jij dit jaar niet misgrijpt.

  • Koop je een Playstation in de winkel? Doe dan even onderzoek om te kijken naar verschillende verkooppunten in de buurt. Het is aan te raden om voorafgaand aan Black Friday de winkel alvast te bezoeken en te kijken waar de Playstation stand is, zodat je tijdens Black Friday direct weet waar je naartoe moet.
  • Liever online je Playstation 4 kopen? Zorg dan dat je vooraf weet of je de standaard Playstation of Playstation Pro wilt kopen én hoeveel opslagruimte je wil. De Playstation kan je bij meerdere winkels kopen. Zorg daarom dat je van al deze winkels de juiste URL opslaat, zodat je tijdens Black Friday direct kan toeslaan.
  • Online beginnen de deals al om 00:01u. Voor de winkels geldt dat niet. Kijk daarom even naar de (aangepaste) openingstijden van de dichtstbijzijnde winkel. Zorg dat je op tijd bent, want je bent niet de enige die deze te gekke deal wil scoren.