Albelli Black Friday

Bepaalde herinneringen wil je gewoon voor altijd bewaren. En dan bedoelen we niet de filmpjes en foto’s die je op je telefoon hebt staan. Nee, we bedoelen de fotoboeken. Net als vroeger. Gelukkig maakt Albelli het je wel een stuk makkelijker door het online samen te stellen. Echt een feestje! Zeker tijdens Black Friday, want we verwachten hoge kortingen bij Albelli!

Black Friday bij Albelli

Je hebt de reclame van Albelli vast al een keer voorbij zien komen. Die fotoboeken zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Gelukkig kun je dat ook zelf zo samenstellen. Leuk, om al die foto’s van vroeger er weer bij te pakken. Nog leuker: tijdens Black Friday scoor je korting op fotoproducten bij Albelli.

Albelli deals tijdens Black Friday

De exacte kortingen zijn nog niet bekend, maar naar verwachting kun je rekenen op minimaal 15% korting. En dat kan oplopen tot wel 40% korting. Dat kan je zo tientallen euro’s schelen! Dus als je wacht op een moment om toch aan fotoboeken te beginnen, dan is dit hét moment! Verzamel alvast al jouw favoriete foto’s zodat jij tijdens Black Friday een tof fotoboek met herinneringen kunt maken. Maar wist je dat je bij Albelli niet alleen terecht kunt voor fotoboeken, maar ook voor bijvoorbeeld foto’s op canvas en foto’s op aluminium en fotokaarten.

Extra tip: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je nog eens extra €5 korting!

Zo scoor je de beste Albelli Black Friday deals

Tijdens Black Friday kun je er niet vroeg genoeg bij zijn. Want met zoveel korting is het echt de moeite waard om op de website van Albelli te kijken en te gekke deals te scoren.

  • De echte Black Friday deals beginnen al rond middernacht. Moet je werken op Black Friday? Dan kun je gelukkig ook nog voor je werk of na je werk een fotoboek samenstellen.
  • Handig: je kunt een Albelli account aanmaken, waar je je producten op kunt slaan. Zo kun je een aantal dagen de tijd nemen om je fotoboek samen te stellen en hem dan afrekenen tijdens Black Friday!
  • Zorg dat je al je favoriete foto’s al in een aparte map hebt staan, zodat je tijdens de Albelli Black Friday niet meer door honderden foto’s hoeft te zoeken.