Amac Black Friday

Apple, wie kent het niet. Apple maakt al jaren mooie, stijlvolle én praktische smartphones, laptops, tablets en smartwatches. Ze zien er niet alleen uit om door een ringetje te halen, ze werken ook nog eens fijn. Net als Black Friday komt ook dit merk oorspronkelijk uit Amerika. Het kan dan ook niet anders dat Apple ook meedoet aan Black Friday! De beste deals scoor je dit jaar bij Amac, dé Premium Seller van Apple.


Black Friday bij Amac

De producten van Apple zijn enorm gewild, maar ook enorm duur. Black Friday komt dan als geroepen. Want zo shop jij je nieuwe Macbook, iPad of iPhone bij Amac met mooie kortingen. Waarom het volle pond betalen als je ook met korting oplopend tot wel honderden euro’s kan shoppen?! Tijdens Black Friday krijg je tot wel 15% korting bij Amac!

In de afgelopen jaren hield Apple het niet alleen bij Black Friday, maar plakte er gewoon nog even een Black Friday weekend aan vast. Naar verwachting kan je dan ook dit jaar weer drie dagen genieten van goede deals.

Black Friday Amac deals

Jammer genoeg doen niet alle producten mee. Zo krijg je niet bij alle Amac winkels korting op de Apple Watch en ook niet alle modellen van de iPhone doen mee aan de Black Friday sale. De Apple iTunes Cards en giftcards blijven ook even duur. Gelukkig kun je nog wel een nieuwe Mac of iPad kopen met kortingen oplopend tot honderden euro’s! Ga jij studeren, heb je een nieuwe werklaptop nodig of wil je jezelf gewoon eens een keer verwennen? Dan is dit het beste moment!


Zo scoor je de beste Amac Black Friday deals

Jammer genoeg ben jij niet de enige die graag een nieuwe laptop of tablet in de wacht wil slepen bij de Amac Black Friday. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

  • Geen enkele Macbook is hetzelfde. Hoeveel geheugen wil je? Wil je een touchbar of toch liever niet? En welke processor moet er inzitten? Doe eerst goed onderzoek voordat je een laptop koopt. Je kan het beste naar de winkel gaan, omdat ze je daar het beste kunnen adviseren. Zo weet je precies welke laptop je moet scoren tijdens Black Friday!
  • Online bestellen? De deals beginnen al rond middernacht. Dus als je een nieuwe laptop wil kopen, raden we je aan om om 12 uur ‘s nachts klaar te zitten. Zorg ook alvast dat je de URL klaar hebt staan, zodat je een voorsprong hebt op je ‘concurrenten’.
  • Wil je je iPad of Macbook liever in de winkel kopen? Bekijk dan welke Amac winkel dicht bij jou in de buurt ligt. Geen Apple winkel in de buurt? Check dan ook even onze MediaMarkt Black Friday deals en Coolblue Black Friday deals. Hier verkopen ze namelijk ook Apple producten en de kans is groot dat je ook hier jouw nieuwe techno gadgets kan kopen.