Philips

Black Friday is dé dag van het jaar waarop jij kan genieten van de beste deals. Van een nieuwe tv tot een gloednieuwe Philips Hue set: tijdens Black Friday scoor je de beste deals op veel verschillende producten en diensten. Sla je slag tijdens Black Friday en shop de mooiste gadgets tijdens de Philips Black Friday!

Black Friday bij Philips

Tijdens Black Friday scoor je de beste deals online en in de winkels. Ga jij dit jaar ook je slag slaan? Bij Philips hebben ze te gekke deals voor je in petto. De deals kunnen zelfs oplopen tot 30% korting op geselecteerde items! Zo wordt het shoppen van je nieuwe gadgets nog leuker!

Shop bij Bol.com

Shop bij Coolblue

Shop bij Mediamarkt

Philips korting pakken

Korting, dat is waar het tijdens Black Friday om draait! En als Nederlander klinkt dat natuurlijk als muziek in de uren. Tijdens Black Friday hoef je gelukkig geen kortingscodes in te voeren, bij veel webshops en winkels wordt die korting automatisch verrekend bij de kassa. Hoe fijn is dat! Tijdens de Philips Black Friday sale kan je zowel online als in de winkel terecht voor goede deals.

Black Friday wordt vaak uitgebreid met een Black Friday weekend en afsluitende Cyber Monday. Dat betekent dat je niet één, maar maar liefst vier(!) dagen kunt genieten van de beste deals! Ook Philips pakt het goed aan met een Black Friday weekend. Zo heb je dus genoeg tijd om je nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen!

Philips acties scoren met deze tips

Je bent niet de enige die tijdens Black Friday de beste deals van Philips wil scoren. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee shop jij gegarandeerd mooie items van hun collecties!

  • Online shoppen? De Black Friday deals beginnen al rond 12 uur ‘s nachts. Wil jij de goede deals niet mislopen? Dan raden we je aan om ‘s nachts klaar te zitten achter je telefoon, tablet of laptop. De kans dat jouw gewenste items nog op voorraad zijn is dan het grootst!
  • Ben je bang dat jouw gewenste items als eerste uitverkocht raken? Zoek deze items online op en sla de URL van deze pagina op. Zo ben je tijdens Black Friday maar één klik verwijderd van het bestellen van de meest trendy gadgets van Philips!
  • Liever in de winkel shoppen? Let dan even goed op de openingstijden van de dichtstbijzijnde winkel, want veel winkels passen hun openingstijden aan. Zo openen winkels eerder en sluiten ze later.