Tink Black Friday

Tink is een one-stop-shop voor al jouw Smart Home behoeften. Met deze app kun je verschillende apparaten bedienen en monitoren: van lampen en thermostaten tot zelfs luidsprekers, gewoon vanuit je luie stoel met spraakopdrachten via Google Assistant. Heb je geen Google Assistant? Met het Apple HomeKit-systeem kun je ook taken automatiseren met gemak! Dus of het nu gaat om het uitschakelen van lampen op commando via Siri, handmatig dimmen ze naar beneden wanneer we vertrekken zonder te vergeten over Energy Star beoordeeld lampen die tot 8 uur per dag duren voordat ze weer moeten worden opgeladen of alles in één keer regelen, inclusief verwarming, koeling en beveiligingscamera’s, zonder dat we meerdere apps op onze telefoon hoeven te installeren.

Wil je beginnen met het opzetten van een smart home of ben je opzoek naar slimme producten om je smart home verder uit te breiden? Dan is dit hét moment! Tijdens Black Friday scoor je namelijk tot wel 30% korting op de producten van Tink! Dus, waar wacht je nog op?!

Black Friday bij Tink

Tink is er voor iedereen die wil werken aan hun Smart Home. Voor je verwarming, voor je lampen.. You name it! De producten van Tink zijn een echte investering. In je huis, maar ook voor je portemonnee. Gelukkig scoor jij de producten van Tink met flinke korting tijdens Black Friday! Twijfel je dus om je standaard verwarming om te zetten naar een Smart Home verwarming, waarbij je de temperatuur in huis kunt bepalen via je app? Dan is dit het moment.

Shop de Tink Black Friday deals hier!

Black Friday deals op Tink.nl, maar ook bij o.a. Coolblue

De Tink producten koop je op de officiële website van Tink, maar zijn ook verkrijgbaar bij onder andere Coolblue en Mediamarkt. De Tink producten zijn zowel op Tink.nl als bij andere aanbieders met korting te verkrijgen tijdens Black Friday. Als het bij de ene winkel is uitverkocht, kun je het bij de andere winkel proberen. Want neem het maar van ons aan: de Tink producten zijn zeer populair tijdens Black Friday! Wees er snel bij, want OP = OP!

Online en offline met Tink Black producten

Meer comfort en veiligheid in je huis met de nieuwste slimme apparaten, wie wil dat nou niet? Met een breed scala aan producten, kun je alles van verlichting tot beveiligingssystemen op afstand bedienen. Je hoeft niet eens een internetverbinding te hebben, omdat bepaalde modellen offline werken. Heb je problemen met je WiFi? No problem! Je kunt de offline producten nog steeds bedienen.

Zo scoor je de beste Tink Black Friday deals

Dat de kortingen hoog op kunnen lopen, is al wel bekend. Kortingen van 50, 6o en zelfs 70% op de adviesprijs zijn tijdens het Black Friday weekend meer dan normaal. En daar moeten we natuurlijk flink van profiteren! Wij hebben een lijstje met wat tips opgesteld, zodat jij dit jaar niet misgrijpt. Want jammer genoeg ben jij niet de enige die wil profiteren van die flinke kortingen..

  • Heb je voldoende geld op je betaalrekening gezet? Niets is vervelender dan je betaalproces moeten afbreken omdat je te weinig geld van je spaarrekening op je betaalrekening hebt gezet.
  • Zorg dat je van tevoren al een lijstje hebt met de producten die jij tijdens Black Friday in de wacht wil slepen. Zet op dat lijstje ook gelijk de URL’s van de pagina’s. Dat scheelt je weer tijd als Black Friday eenmaal is aangebroken en zo heb je direct een voorsprong op de andere online shoppers!
  • De Black Friday deals bij veel winkels gaan vrijdagnacht om 00:01u al van start. Wil jij niet misgrijpen dit jaar? Zorg dan dat je ‘s nachts klaar zit, want de kans is aanwezig dat je gewenste items in de ochtend al zijn uitverkocht..