Roomba Black Friday

Korting tot wel €200!

Als er een stofzuigermerk tussenuit springt bij robotstofzuigers, is het wel iRobot. iRobot biedt met hun Roomba collectie tientallen modellen aan die allemaal weer net anders zijn. Zo zijn er modellen die zichzelf kunnen legen, robotstofzuigers die automatisch terugkeren naar het oplaadstation en modellen die samen kunnen werken met dweilrobots van iRobot. Helaas hangt daar wel een prijskaartje aan. Gelukkig shop je de iRobot Roomba collectie met korting tijdens Black Friday! Benieuwd waar jij tijdens Black Friday korting op de Roomba kan scoren? Scroll dan snel verder!

Black Friday Roomba deals

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Roomba stofzuigers van iRobot. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je jouw nieuwe Roomba moet bestellen!

Shop op Bol.com

Shop op Coolblue.nl

Shop op Mediamarkt.nl

iRobot Roomba e5 aanbieding

De iRobot Roomba e5 heeft een indrukwekkende zuigkracht. De 2 vernieuwde ronddraaiende middenborstels zorgen ervoor dat grof vuil niet vastklit in de zuigmond en blokkeert. Handig, vooral als je huisdieren hebt bijvoorbeeld! De stofbak haal je eenvoudig uit de robot om ‘m af te spoelen onder de kraan. Hiermee haal je ook het fijnstof uit de container en zo behoudt de robot langer zijn zuigkracht. Komt de robot met het vuildetectiesysteem meer vuil tegen, dan rijdt hij hier een extra rondje overheen. Nooit meer zelf stofzuigen klinkt natuurlijk als een droom. Hoeveel korting je op de iRobot Roomba e5 krijgt, ontdek je tijdens Black Friday. Maar dat je korting krijgt, is zeker!

Robotstofzuiger Roomba e5 aangekondigd - NWTV

Afbeelding: iRobot

Roomba i7+ van iRobot

De Roomba i7+ van iRobot is de beste iRobot stofzuiger op dit moment. Deze stofzuiger is tevens ook de nieuwste variant van iRobot en is in staat om zichzelf te legen en samen te werken met een Braava dweilrobot! De normale prijs van de Roomba i7 is rond de €1000, maar niet tijdens Black Friday! Tijdens Black Friday is er een korting van minimaal 20%. Wacht dus nog even tot eind november met de aanschaf van je nieuwe hulp in huis, want je kunt tot wel honderden euro’s besparen!

Zo scoor jij een Roomba tijdens Black Friday

Geen tijd om je huis te stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Roomba, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je de iRobot Roomba stofzuigers kunt kopen, zoals je hierboven kunt zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriet bij Coolblue uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kunt slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te bekijken, zodat je precies weet welke iRobot Roomba stofzuiger je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!