Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 Black Friday

Black Friday Dyson Cinetic Big Ball deals

De Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 is een gloednieuwe stofzuiger van Dyson. De “Cinetic” technologie die door het apparaat wordt gebruikt is iets anders dan eerdere modellen zoals de DC65 en DC44; hij heeft geen filters of zakken, wat dit model milieuvriendelijk maakt.

Het enige wat u in de doos van uw Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 zult vinden zijn: de handgreep, de bal, en een kleine platte schroevendraaier voor de montage. Voor de rest heeft u geen gereedschap of accessoires nodig! U hoeft ook nooit meer zakken te kopen. Zoals verwacht is het snoer lang genoeg om een kamer van gemiddelde grootte te stofzuigen zonder de stekker uit het stopcontact te halen. Net als andere Dyson modellen, kan dit model op zichzelf staan dankzij de grote bal. De enige ruimte die u nodig hebt is onder de reinigingskop, zodat u gemakkelijk door uw huis kunt manoeuvreren zonder dat u iets hoeft te verplaatsen of bang hoeft te zijn dat u dingen omstoot. Deze stofzuiger is ook uitgerust met een klitvrij turbinehulpstuk waarmee u moeiteloos haren van huisdieren van bekleding en trappen kunt verwijderen.

Shop deze stofzuiger met korting!

Een gloednieuwe Dyson Cinetic Big Ball Multifloor 2 kopen in de sale

De Dyson stofzuigers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je Dyson stofzuigers wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een Dyson Cinetic Big Ball, maar ook op de V8 Total Clean, V10 animal.. You name it!

Dyson Cinetic Big Ball aanbieding

Volgens sommige gebruikers is deze stofzuiger krachtig genoeg om vrijwel alles op te zuigen wat op zijn weg komt, zelfs als het reservoir bijna vol is. Dat is niet iets wat je kunt zeggen van de meeste andere modellen, omdat gewone stofzuigers hun zuigkracht verliezen als ze vol zitten met vuil en stof, maar dat is bij deze niet het geval. Dankzij het lage geluidsniveau kunt u uw huis schoonmaken terwijl uw baby of hond boven rustig slaapt. En als er toch een verstopping optreedt, drukt u gewoon op een knop en de stofzuiger keert zichzelf automatisch om, zodat u het vastzittende vuil kunt verwijderen zonder de machine te hoeven demonteren!

Normaliter betaal je zo’n €399 voor deze stofzuiger, maar met Black Friday bespaar je tot wel €70!

Zo scoor jij een Dyson tijdens Black Friday

Nog snel even je huis stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Dyson, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Dyson stofzuigers kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete paar bij Wehkamp uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te testen, zodat je precies weet welk model van de Dyson stofzuigers je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!