Dyson Pure Cool Link Black Friday

Black Friday Dyson Pure Cool Link deals

De Pure Cool Link is een luchtzuiveringsventilator die gebruik maakt van een reeks sensoren om verontreinigende stoffen in de lucht te detecteren. Zodra het de verontreinigingen heeft geïdentificeerd, de ventilator reinigt de lucht door ionen met negatieve lading uit te zenden. De ventilator bevat een HEPA-filter dat deeltjes opvangt, waaronder pollen en huidschilfers van huisdieren, die allergieën kunnen veroorzaken.

De Pure Cool Link is gemakkelijk uit de doos te installeren. Het heeft een bijbehorende app die gebruikers begeleidt bij het aansluiten van het apparaat via WiFi op hun thuisnetwerk.De ventilator heeft drie standen: laag, gemiddeld en hoog. Het geluidsniveau voor elke stand is ongeveer gelijk. Op de hoogste stand maakte de ventilator een zoemend geluid dat luider was dan de meeste computerventilatoren, maar niet zo luid als een typische staande ventilator.

Bekijk deze actie op Dyson.com

Een gloednieuwe Dyson Luchtreiniger kopen in de sale

De Dyson Luchtreinigers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je Dyson Luchtreinigers wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een Dyson Pure Cool Link, maar ook op de Airwrap, styling producten.. You name it!

 

Zo scoor jij een Dyson Pure Cool Link tijdens Black Friday

De nieuwste Dyson Luchtreiniger aanschaffen? Wacht nog even met aanschaffen van je Dyson Luchtreiniger, want met Black Friday scoor je veel korting! Hoe je niet met lege handen naar huis hoeft, lees je hier!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je de Dyson Pure Cool Link kunt kopen, zoals je hierboven kunt zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete item bij Bol.com uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe Dyson luchtreiniger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te bekijken en onderzoek te doen naar verschillende mogelijkheden, zodat je precies weet wat je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de Dyson luchtreinigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!