Dyson V10 Absolute Black Friday

Black Friday Dyson deals

Een nieuwe toevoeging aan het snoerloze assortiment van Dyson is onthuld. De V10 Absolute is een upgrade van zijn succesvolle voorganger, en kwam in 2018 uit.

De V8 werd in september 2017 door Dyson aangekondigd, die wordt geleverd met een kleinere bak in vergelijking met eerdere releases. De Dyson V10 telt de bakgrootte als een pluim op zijn hoed. Hij heeft de krachtigste zuigkracht van alle snoerloze stofzuigers met een verbetering van 30% van de zuigkracht. Dit is echter nog steeds niet zo krachtig als de 40 minuten looptijd van de V8, waarmee anderhalve grote kamer kon worden schoongemaakt voordat deze moest worden opgeladen.

Shop de Dyson V10 met Black Friday korting!

De Dyson V10 Absolute is gericht op kopers met grotere huizen, of die een stofzuiger zoeken om hun auto schoon te maken. Voor de gemiddelde consument die een gemiddeld huis bezit en zijn machines eens in de twee weken moet gebruiken, zou de V8 voldoende zijn.

Hij is voorzien van een trekkergreep, waarmee de gebruiker kan bepalen hoeveel zuigkracht hij wil. Hoe meer u knijpt, hoe sterker de zuigkracht wordt. Minder knijpen leidt tot een zwakkere zuigkracht, dus gebruikerskunnen de hoeveelheid zuigkracht verminderen als ze lichte voorwerpen willen opzuigen of niet het risico willen lopen dat hun vuil kapot gaat.

Een gloednieuwe Dyson V10 Absolute kopen in de sale

De Dyson stofzuigers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je Dyson stofzuigers wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een Dyson V10 Absolute, maar ook op de V10 Total Clean, V10 animal.. You name it!

Dyson V10 Absolute aanbieding

De Dyson V10 beschikt over dezelfde Root Cyclone technologie als zijn voorgangers,de V6 en de V8. Deze technologie draait stof uit de lucht om extra zuigkracht te genereren zonder afbreuk te doen aan de werktijd. Normaliter betaal je zo’n €499 voor deze stofzuiger, maar met Black Friday bespaar je tot wel €50!

Zo scoor jij een Dyson tijdens Black Friday

Nog snel even je huis stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Dyson, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Dyson stofzuigers kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete paar bij Wehkamp uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te testen, zodat je precies weet welk model van de Dyson stofzuigers je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!