Dyson v11 Black Friday

Dyson is echt de Ferrari onder de stofzuigers. Iedereen wil wel een Dyson stofzuiger, föhn, krultang of luchtzuiversysteem. De producten die Dyson maakt, zijn ook gewoon goed. Maar.. Ook heel duur. Voor een stofzuiger betaal je namelijk al snel €350! Best veel geld natuurlijk. Gelukkig kan je de stofzuigers, föhns en andere producten van Dyson met korting scoren tijdens Black Friday! Benieuwd waar jij tijdens Black Friday korting op de Dyson producten kan scoren? Scroll dan snel verder!

Black Friday Dyson deals

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Dyson producten. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je jouw nieuwe Dyson V11 moet bestellen!

Shop op Bol.com

Shop op Coolblue.nl

Shop op Mediamarkt.nl

Dyson V11 aanbieding

De Dyson V11 is toch wel het paradepaardje onder de Dyson stofzuigers. Deze snoerloze stofzuiger heeft een constante zuigkracht die tot wel 60 minuten doorgaat. Dat betekent dat je je hele huis kan stofzuigen zonder de stofzuiger ook maar één keer aan de lader te hoeven leggen! Normaliter betaal je zo’n €500 voor deze stofzuiger, maar met Black Friday bespaar je tot wel €150!

Zo scoor jij een Dyson tijdens Black Friday

Nog snel even je huis stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Dyson, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Dyson stofzuigers kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete paar bij Wehkamp uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te testen, zodat je precies weet welk model van de Dyson stofzuigers je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!