Dyson V12 Slim Absolute Black Friday

Van €599 naar €549!

Black Friday Dyson V12 deals

Opnieuw heeft Dyson de wereld een reden gegeven om jaloers te zijn. De V12 Absolute is een oplaadbare, snoerloze stofzuiger die tot 60 minuten werkt op een enkele lading en weegt minder dan 7 kg (15lbs). U hoeft geen zakken te kopen en hij verliest geen zuigkracht wanneer de stofbak volloopt, zoals bij andere modellen.

Een gemotoriseerde kop helpt bij het verwijderen van vuil van tapijt en harde vloeren en het duurt 3 uur om volledig op te laden. De nieuwe technologie die Dyson introduceert omvat 40% meer borstelbalkvermogen dan voorgaande modellen, krachtige fade-free zuigkracht, innovatieve digitale motor en verbeterde luchtstroom die het energieverbruik met 20% vermindert.

Shop de V12 Slim Absolute van Dyson met korting tot €50!

Zeker de moeite waard als u in de markt bent voor een nieuwe stofzuiger! Hun huidige gamma omvat snoerloze stofzuigers, handdrogers, virtuele muren, robotstofzuigerskachels, ventilatoren, zuiveraars en meer.

Een gloednieuwe Dyson V12 Slim Absolute kopen in de sale

De Dyson stofzuigers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je Dyson stofzuigers wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een Dyson V12 Slim Absolute maar ook op de V10 Total Clean, V10 animal.. You name it!

Dyson V12 Slim Absolute aanbieding

Een van hun beste verkoopargumenten is de langere levensduur van de batterij. Batterijen van sommige merken beginnen hun kracht te verliezen na 300-500 keer opladen, maar Dyson claimt dat hun nieuwe Lithium-ion batterijen tot wel 7 jaar meegaan. De Slim Absolute is volgende maand verkrijgbaar en Dyson garandeert dat hij 15% krachtiger is dan de vorige modellen. Normaliter betaal je zo’n €599 voor deze stofzuiger, maar met Black Friday bespaar je tot wel €50!

Zo scoor jij een Dyson tijdens Black Friday

Nog snel even je huis stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Dyson, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Dyson stofzuigers kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete paar bij Wehkamp uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te testen, zodat je precies weet welk model van de Dyson stofzuigers je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!