Dyson V12 Slim Complete Black Friday

Black Friday Dyson deals

De Dyson V12 Slim Complete is het nieuwe basismodel van Dyson’s serie snoerloze stofzuigers, en hij wordt geleverd met alle beste functies waarop u kunt hopen. Met een slank ontwerp en max power mode, is deze machine perfect voor degenen die hun schoonmaakdagen zo gemakkelijk mogelijk willen maken.

Hij beschikt over dezelfde 2 Tier Radial™ cyclonen technologie die de zuigkracht tot 7 keer vergroot. De krachtige motor gebruikt energie ook efficiënter dan conventionele motoren, zodat uw batterij over het algemeen langer meegaat; 20 minuten in de boosted-modus of 50 minuten in de normale modus.

Shop de V12 Slim Complete met korting tot wel €50!

De Lithium-ion batterij die in deze machine wordt gebruikt, gaat ongeveer 5 keer langer mee dan de Ni-Cadbatterij die in eerdere modellen werd gebruikt, dus hij klaart echt de klus. De batterij kan in 3 uur volledig worden opgeladen en u kunt tot 4 keer langer stofzuigen dan met andere toonaangevende snoerloze stofzuigers op de markt.

Hij is ook ongelooflijk licht (2 kg), wat betekent dat schoonmaken voor iedereen gemakkelijk is, ongeacht leeftijd of fitnessniveau; oppakken en wegzetten is een koud kunstje, zelfs als u moe bent na een lange dag op het werk.

Een gloednieuwe Dyson V12 Slim Complete kopen in de sale

De Dyson stofzuigers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je Dyson stofzuigers wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een Dyson V12, maar ook op de V8 Total Clean, V10 animal.. You name it!

Dyson V12 Slim Complete aanbieding

Hij beschikt over dezelfde 2 Tier Radial™ cycloontechnologie die de zuigkracht tot 7 keer vergroot, en de krachtige motor gebruikt energie ook efficiënter dan conventionele motoren, zodat uw batterij over het algemeen langer meegaat; u kunt 50 minuten stofzuigen of 20 minuten in de max-modus, afhankelijk van wat het handigst is. Normaliter betaal je zo’n €629 voor deze stofzuiger, maar met Black Friday bespaar je tot wel €50!

Zo scoor jij een Dyson tijdens Black Friday

Nog snel even je huis stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Dyson, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Dyson stofzuigers kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete paar bij Wehkamp uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te testen, zodat je precies weet welk model van de Dyson stofzuigers je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!