Dyson V8 Motorhead Black Friday

Black Friday Dyson V8 Motorhead deals

Als u zich wat meer luxe kunt veroorloven, dan is de V8 Motorhead misschien iets voor u. Met een met rubber beklede vloerzuigmond en een zelfinstellende zuigkop voelt het bijna als magie wanneer u hem over uw tapijt haalt en ziet hoe de machine bij elke draai begint te reinigen. Achter zijn stijlvolle uiterlijk is deze snoerloze stofzuiger uitgerust met twee radiale cyclonen die tot 110.000 keer per minuut ronddraaien en stof en allergenen van harde vloeren of tapijten opzuigen. Een gemotoriseerde reinigingskop volgt hem over uw vloeren en duwt vuil weg van de zuigmond voor een diepere reiniging.

Shop Dyson V8 modellen met korting!

De Dyson V8 heeft een indrukwekkende 40 minuten werktijd in de normale moduszodat u meer kamers kunt schoonmaken voordat de batterij leeg is. Een boost-modus biedt 20% extra kracht voor moeilijke taken, zoals het schoonmaken van dierenharen of grotere rommel, hoewel de batterij dan sneller leeg is.

Met een eenvoudige druk op de schakelaar van de V8 kunt u schakelen tussen 30 minuten fadingvrije zuigkrachtof 6 minuten van hogere zuigkracht voor moeilijkere taken. Combineer dit met de bijgeleverde gereedschappen om elk deel van uw huis schoon te maken.

Een gloednieuwe Dyson V8 Motorhead kopen in de sale

De Dyson stofzuigers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je Dyson stofzuigers wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een Dyson V8 Motorhead, maar ook op de V8 Total Clean, V10 animal.. You name it!

Dyson V8 Motorhead aanbieding

De Dyson V8 Motorhead stofzuiger zweeft over tapijten en laat ze vrij van vuil en stof. Hij maakt gebruik van contraroterende radiale cyclonen die tot 110.000 keer per minuut ronddraaien, watverwijdert allergenen en vuil van harde vloeren en tapijten. Een gemotoriseerde reinigingskop volgt hem over uw vloer en duwt vuil weg van het mondstuk voor een diepere reiniging. De Dyson V8 heeft een indrukwekkende gebruikstijd van 40 minuten in de normale modus, zodat u meer kamers kunt schoonmaken voordat hij moet worden opgeladen. Normaliter betaal je zo’n €349 voor deze stofzuiger, maar met Black Friday bespaar je tot wel €50!

Zo scoor jij een Dyson tijdens Black Friday

Nog snel even je huis stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Dyson, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Dyson stofzuigers kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete paar bij Wehkamp uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te testen, zodat je precies weet welk model van de Dyson stofzuigers je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!