Gezelschapsspellen Black Friday

Zoals u weet, zijn bordspellen een geweldige manier om vrienden en familie samen te brengen. Ze helpen je om mensen beter te leren kennen en geven iedereen iets leuks om later over te praten. Vandaag zullen we enkele van de meest voorkomende gezelschapsspellen bespreken, zodat je weet wat ze zijn en kunt beslissen of je er een wilt spelen of voorstellen aan je familie of vriendengroep.

Het eerste bordspel dat we zullen bespreken is één van de meest klassieke spellen die er zijn, Monopoly. Het is een geweldige manier om te leren hoe grote rijkdom iemand een beetje gek kan maken en het geeft ook iedereen een eerlijke kans om geld te verdienen – hoewel je wel wat problemen kunt krijgen als je achternaam ‘Poor’ is. Een leuk weetje over dit bordspel is dat het langste spel Monopoly dat ooit gespeeld is 1.680 uur duurde (70 dagen of 10,7 dagen per speler) en tussen een getrouwd stel was.

 

Een andere goede optie is om kaarten te spelen, poker of blackjack. Beide zijn gemakkelijke manieren om eenvoudige wiskunde te leren en in staat te zijn om het spel dat je speelt bij te houden. Als u een snel kaartspel wilt, is blackjack uw beste weddenschap omdat het veel gemakkelijker is dan Poker.

Blackjack heeft, net als Monopoly, een spelduurrecord dat boven al zijn concurrenten uitsteekt – het langste blackjack spel in de geschiedenis duurde vierenvijftig uur (twee spelers).

 

Black Friday Gezelschapsspellen deals

Als je op zoek bent naar een goede deal voor gezelschapsspellen, kijk dan hier voor de beste prijzen. We maken het gemakkelijk door alle deals op één plek te zetten, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken zonder online rond te hoeven zoeken of persoonlijk van winkel naar winkel te hoeven gaan. Op deze manier kunt u meer gedaan krijgen terwijl u minder hoeft te winkelen en tegelijkertijd geld besparen!

 

Qwixx Black Friday

Qwixx is een bordspel dat gebruik maakt van dobbelstenen, waarmee de speler zijn geluk kan beproeven.

Het spel is snel te spelen, waarbij alle spelers het in dezelfde ronde tegen elkaar kunnen opnemen. Het bestaat uit een optel-, aftrek- en vermenigvuldigingsquiz. Het qwixx bordspel kan zowel door kinderen als volwassenen worden gespeeld.

Het qwixx bordspel is verkrijgbaar bij veel aanbieders voor ongeveer 10 euro. Bekijk nu alle deals en schaf dit leuke spel goedkoop aan!