Ikea

Hoge kortingen op geselecteerde items

De kans is groot dat jij een of meerdere meubels van Ikea in je woning hebt staan. Ikea is dé plek om alles voor je interieur in te slaan. Van bedden tot bureau’s en van woonaccessoires tot complete keukens: jij vraagt, zij draaien. Ze zijn al keurig geprijsd, maar met Black Friday is het shoppen bij Ikea nog leuker! Dus, tijd voor een woning make-over?!

Black Friday Ikea

Noem iets voor de inrichting van je woning en Ikea heeft het. Deze woonketen is over de hele wereld bekend en kan daarom ook niet wegblijven wat betreft Black Friday. Dus voordat je een nieuwe inrichting voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer gaat kopen: wacht tot Black Friday om nog meer uit je budget te halen!

Black Friday Ikea

Black Friday Ikea Nederland

Waar Black Friday ooit alleen in Amerika werd gevierd, is Black Friday nu ook een fenomeen in Nederland. En daar kan Ikea natuurlijk niet bij achterblijven. Ikea heeft al hele scherpe prijzen, maar komt tijdens Black Friday met nog meer goede deals. Denk aan extra korting op raamdecoratie, bedden en matrassen, salontafels en lampen. Kortom: Ikea is the place to be tijdens Black Friday.

Ikea Black Friday weekend

Je kan de deals online of in de winkel kopen. En zoals je hierboven misschien al hebt gezien, gaat Ikea er helemaal voor. Niet één, niet twee, maar drie dagen mooie kortingen! Om jou een handje te helpen en een mooi interieur samen te stellen, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

  • Of je nu online of toch liever in de winkel koopt: weet wat je wil kopen. Ikea is een walhalla aan meubels en woonaccessoires, maar kan ook best overweldigend zijn. Maak dus een lijstje, zodat je weet waar je voor bent gekomen.
  • Een proefrondje in de Ikea winkel bij jou in de buurt is echt geen slecht idee. Als je weet wat je wil kopen, moet je natuurlijk ook wel weten wáár je moet zijn. Je kan gemakkelijk verdwalen in een Ikea winkel, dus een oefenrondje is handiger dan je denkt.
  • Liever online shoppen? Dan is het handig om een lijstje met URL’s te maken van alle producten die je wil gaan bestellen. Met dat lijstje ben je veel sneller klaar en dus sneller bij het winkelmandje. En dat zorgt weer voor een mooie voorsprong, zodat jij wél je gewenste producten kan afrekenen.
  • Zorg je dat je voldoende geld op je betaalrekening hebt staan? Vooral als je van plan bent om een nieuwe keuken of badkamer te bestellen is dit handig. Niemand wil net een paar tientjes te kort komen en daarom misschien zijn kans mislopen op de website. En van het bericht ‘saldo te laag’ worden jij en de mensen achter jou in de rij ook niet happy.