Ikea

Helaas heeft IKEA geen Black Friday acties.

De kans is groot dat jij een of meerdere meubels van Ikea in je woning hebt staan. Ikea is dé plek om alles voor je interieur in te slaan. Van bedden tot bureau’s en van woonaccessoires tot complete keukens: jij vraagt, zij draaien. Ze zijn al keurig geprijsd, maar met Black Friday is het shoppen bij Ikea nog leuker! Dus, tijd voor een woning make-over?!

Black Friday Ikea

Noem iets voor de inrichting van je woning en Ikea heeft het. Deze woonketen is over de hele wereld bekend en kan daarom ook niet wegblijven wat betreft Black Friday. Dus voordat je een nieuwe inrichting voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer gaat kopen: wacht tot Black Friday om nog meer uit je budget te halen!

Black Friday Ikea Nederland

Waar Black Friday ooit alleen in Amerika werd gevierd, is Black Friday nu ook een fenomeen in Nederland. En daar kan Ikea natuurlijk niet bij achterblijven. Ikea heeft al hele scherpe prijzen, maar komt tijdens Black Friday met nog meer goede deals. Denk aan extra korting op raamdecoratie, bedden en matrassen, salontafels en lampen. Kortom: Ikea is the place to be tijdens Black Friday