Koelkasten Black Friday

20% korting op Bosch koelkasten bij Coolblue!

Een koelkast, de plek waar jij je groente, fruit, snacks en bier of ander lekker drinken in bewaard. Waar zouden we zijn zonder koelkast?! Laten we daar maar niet over nadenken. Is jouw koelkast inmiddels wel aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar een tweede koelkast voor in de schuur bijvoorbeeld? Wacht nog even met het aanschaffen van je nieuwe koelkast, want je krijgt flinke kortingen tijdens Black Friday!

Black Friday koelkast deals

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op een nieuwe koelkast. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je jouw nieuwe koelkast moet bestellen!

Shop op Bol.com

Shop op Coolblue

Shop op Mediamarkt

Shop op Amazon

Koelkasten met korting tijdens Black Friday

Een koelkast met groen label, eentje met een spetterend design of gewoon een die groot genoeg is voor jouw boodschappen. Ook voor jou is er een goede koelkast te vinden. Maar daar wil je natuurlijk niet te veel voor betalen. Wacht dus nog even met het aanschaffen van je nieuwe koelkast tot eind november, want tijdens Black Friday krijg je tot wel honderd euro korting!

Koelkasten Black Friday

Afbeelding: Libelle-lekker.be

Een gloednieuwe koelkast kopen in de sale

Koelkasten worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je koelkast wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een koelkast, maar ook op een vriezer, indelers, tupperware.. You name it!

Zo scoor jij een koelkast tijdens Black Friday

In de wereld van koelkasten is er genoeg keuze, dus er is ook een mooi exemplaar voor jou te vinden! Wacht nog even met aanschaffen van je koelkast, want met Black Friday scoor je veel korting! Hoe je niet met lege handen naar huis hoeft, lees je hier!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je koelkasten kunt kopen, zoals je hierboven kunt zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete item bij Bol.com uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe koelkast in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te bekijken en onderzoek te doen naar verschillende mogelijkheden, zodat je precies weet welk model je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de koelkasten in de winkel staan. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!

Uitgelichte afbeelding: Mooi Restaurant