NestCam Black Friday

Een veilig gevoel in en rondom het huis. De Google Nest Cam levert je live beveiligingsbeelden in duidelijk Full HD-beeld. Met deze Nest Cam van Google houd jij met een groothoekstand van 130° altijd en overal oog op wie er in je huis is, voor de deur staat, het hek opent of langs de garage loopt. Op de Google Nest-app bekijk je live het beeld en luister je naar geluiden die gemaakt worden. Ook kun je terug praten en bijvoorbeeld vragen waarvoor iemand langskomt. Maak gebruik van Black Friday om de Google Nest Cam aanbieding te scoren!

Black Friday Nest Cam deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Google Nest Cam. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn voor zowel de Nest Cam indoor en de Nest Cam outdoor!

Shop op Bol.com

Shop op Mediamarkt.nl

Shop op Coolblue.nl

Nest Cam indoor aanbieding Black Friday 

De Google Nest Cam Indoor laat aan duidelijkheid niets te wensen over met een Full HD-beeldkwaliteit. Deze camera geeft je via je smartphone of tablet een haarscherp beeld van alles wat zich voor de lens afspeelt. Via de live weergave van deze uitgebreide beveiligingscamera weet je precies hoe het er in huis aan toegaat terwijl je weg bent. Sluit de Google Nest Cam Indoor met wifi in een handomdraai aan en je bedient alle functies via de intuïtieve Google Nest-app. De Google Nest Cam indoor is niet alleen handig, maar ook te gebruiken voor de beveiliging van je huis of bedrijf!

Nest Cam outdoor aanbieding

De Nest Cam outdoor van Google wordt hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je de Nest deurbel wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel tientallen of honderden euro’s besparen op je aankoop! De Google Nest Cam Outdoor levert je live beveiligingsbeelden in duidelijk Full HD-beeld. Met deze buitencamera houd jij altijd en overal oog op wie er voor de deur staat, het hek opent of langs de garage loopt. Op de Google Nest-app bekijk je live het beeld en luister je naar geluiden die gemaakt worden. Ook kun je terugpraten en bijvoorbeeld vragen waarvoor iemand langskomt.  Je hebt enkel een buitenstopcontact en wifi nodig. De Google Nest Cam Outdoor bevestig je eenvoudig door middel van de magnetische basis en de camera, kabels en adapter zijn allemaal weerbestendig. Heb je een melding gemist? Via de Google Nest-app kijk je terug wat er de laatste 3 uur is gebeurd. Scoor de Google Nest Cam outdoor aanbieding tijdens Black Friday!

Scoor een Black Friday Nest Cam aanbieding!

De Google Nest Cam aanschaffen? Wacht nog even met aanschaffen van je Google Nest Cam, want met Black Friday scoor je extra veel korting! Hoe je niet met lege handen naar huis hoeft, dat lees je hier!

  1. Er zijn veel webshops waar je de Nest Cam kunt kopen, zoals je hierboven kunt zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete item bij Bol.com uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je de Google Nest Cam in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om de Google Nest Cam te bekijken en onderzoek te doen naar verschillende mogelijkheden, zodat je precies weet wat je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de Google Nest Cam in de winkel ligt. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!