Ring Black Friday

Ring Video Deurbel 3 + Chime van 178,- voor 169,- bij Coolblue!

Met de Ring Doorbell zie je direct wie er voor je deur staat. Met de handige camera die is ingebouwd in de bel kan je zien wie er voor je deur staat. Een perfecte uitkomst als je niet drie trappen af wil rennen om te zien wie er nou voor je deur staat. Minpuntje: de Ring Doorbell is pas verkrijgbaar vanaf €100. Black Friday Ring DoorbellBest veel geld voor een deurbel, toch? Gelukkig scoor je de Ring Doorbell met korting tijdens Black Friday! Benieuwd waar? Scroll dan even verder!

Black Friday Ring Doorbell deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt zodat jij direct weet waar jij de Ring Doorbell met korting kan kopen. De Ring Doorbell shop je bij de volgende webshops:

Shop bij Bol.com

Shop bij Coolblue.nl

Shop bij Mediamarkt.nl

Ring Doorbell met korting

De Ring Doorbell is een perfect systeem om te zien wie er voor je deur staat. De Ring Doorbell koppel je aan je telefoon. Zodra er iemand voor je deur staat, krijg je een melding op je telefoon. Het fijne aan de Ring Doorbell is dat je niet thuis hoeft te zijn om te zien wie er voor je deur staat. Staat de postbezorger voor je deur? Via je telefoon kan je tegen de bezorger vertellen waar ze het pakketje mogen neerzetten of af mogen geven. Perfect!

Ring deurbel zonder abonnement

Je kan vanaf €3 per maand een abonnement afsluiten, waardoor je onder andere notificaties krijgt bij gezichtsherkenning of kan je zowel dag en nacht video’s opnemen (handig voor veiligheid!). Gelukkig kunnen de Ring Doorbell systemen ook zonder abonnement gebruikt worden. Daarmee maak je geen maandelijkse kosten en kan je toch zien wie er voor je deur staat!

Zo shop je de Ring Doorbell tijdens Black Friday

Wil jij deze Black Friday editie niet met lege handen naar huis? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet zodat jij de Ring Doorbell met korting kan bestellen!

  1. Doe onderzoek: er zijn zoveel verschillende modellen. Welke past het beste bij jouw wensen? Een goede voorbereiding is het halve werk. Als je weet welke Ring Doorbell het beste aansluit op jouw wensen, weet je direct waar je naar moet zoeken tijdens Black Friday!
  2. Ga je online shoppen? De deals beginnen al om 12 uur ‘s nachts! Wil je niet met lege handen naar huis? Hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans dat jouw gewenste items nog op voorraad zijn!
  3. Liever in de winkel shoppen? Let dan goed op de openingstijden van winkels. Vaak gaan ze eerder open en pas later dicht vanwege Black Friday. Handig om te weten!
  4. Check ook een paar dagen van tevoren waar de Ring Doorbell systemen in de winkel liggen, zodat je niet als kip zonder kop rond moet zoeken.