Samsung Galaxy S10 Black Friday

Op zoek naar een nieuwe smartphone voor een leuke prijs? Dan ben je bij Samsung aan het juiste adres. Niet voor de nieuwste smartphone, uiteraard. Want die kost al gauw €800. Ik heb het over de Samsung Galaxy S10! Deze smartphone is al een wat ouder model, maar is nog steeds razend populair. En extra voordeel: de updates blijven ook voor dit model beschikbaar. Een nieuwe, goedwerkende smartphone voor €500. Waar vind je dat nog?! Nou, tijdens Black Friday!

Black Friday Samsung Galaxy S10

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Samsung Galaxy S10. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

Shop bij Bol.com

Shop bij Coolblue.nl

Shop bij Mediamarkt.nl

Shop bij Amazon.nl

 

Samsung Galaxy S10 aanbieding

De Samsung Galaxy S10 is ontzettend populair. En niet gek ook. Want voor net iets meer dan €500 krijg je een prachtige smartphone. Licht, snel, gaat lang mee én nooit last van verouderde updates. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar niets is minder waar! Wacht nog wel even tot Black Friday, want bij verschillende webshops krijg je korting of leuke cashback acties. Dus die nu al goedkope smartphone wordt nog goedkoper!

 

Zo scoor jij de Samsung Galaxy S10 tijdens Black Friday

De Samsung Galaxy S10 is ontzettend populair. Wees er dus op voorbereid dat jij niet de enige bent die de Samsung Galaxy S10 wil bestellen tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Veel webshops bieden de Samsung Galaxy S10 aan. Genoeg keuze, dus! Sla de URL van deze pagina op, zodat je ‘m tijdens Black Friday makkelijk kunt openen. Is de Samsung Galaxy S10 bij Bol.com uitverkocht? Dan kan je bij een van de andere webshops kijken of ze daar nog wel op voorraad zijn!
  2. Ga je de Samsung Galaxy S10 in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar de Samsung Galaxy S10 precies ligt, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd! Zo ligt de Samsung Galaxy S10 bij de Mediamarkt niet in de schappen, maar achterin in het magazijn. Je moet er dus echt om vragen bij een medewerker!