Speelgoed Black Friday

Speelgoed is er voor jong en oud. Kinderen die uren kunnen spelen met Lego, Barbies, games en knuffels of volwassenen die zich uren kunnen buigen over die ene toffe puzzel of leuk kaartspel: speelgoed is voor iedereen. Het is ook de perfecte gelegenheid om even van je scherm weg te duiken. En nog leuker: tijdens Black Friday krijg je meer dan genoeg korting op je nieuwe speelgoed. Handig voor schoencadeaus of voor cadeautjes onder de boom!

Black Friday speelgoed deals

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op speelgoed. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je jouw nieuwe speelgoed moet bestellen!

Shop bij Bol.com

Shop bij Amazon

Shop bij Hema

Speelgoed met korting tijdens Black Friday

Speelgoed is altijd goed. Je kinderen worden er namelijk erg creatief van en jij als ouder ook! Dankzij de kleuren en fantasierijke onderdelen van een spelletje of speelgoed maak je van een fantasie werkelijkheid. Daarom is speelgoed niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling. Wacht nog wel even met het shoppen van nieuw speelgoed, want tijdens Black Friday scoor je veel korting op speelgoed!

Onderzoek: minder speelgoed is beter voor kinderen | Kek Mama

Afbeelding: AD.nl

Speelgoed kopen in de sale

Speelgoed wordt hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je het speelgoed wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel tientallen euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een speelgoed, maar ook op een knutselspullen, opladers voor de Nintendo, games, kleurtjes.. You name it!

Zo scoor jij speelgoed tijdens Black Friday

In de wereld van speelgoed is er genoeg keuze, dus er is ook een mooi exemplaar voor jou te vinden! Wacht nog even met aanschaffen van het speelgoed, want met Black Friday scoor je veel korting! Hoe je niet met lege handen naar huis hoeft, lees je hier!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je speelgoed kunt kopen, zoals je hierboven kunt zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete item bij Bol.com uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je speelgoed in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om te kijken naar het aanbod aan speelgoed, zodat je precies weet welk spel of welk model je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar het speelgoed in de winkel staan. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!