Vriezer Black Friday

Tot wel 30% korting!

Wil je een nieuwe vriezer kopen? Dan heb je waarschijnlijk al gezien dat ze best prijzig kunnen zijn. Of je nu een vrijstaande vriezer of inbouw vriezer wil kopen. Gelukkig weet jij dat je tijdens Black Friday veel korting kunt scoren op je nieuwe vriezer! Want waarom te veel betalen als je ook een nieuwe afgeprijsde vriezer kunt kopen?

Black Friday vriezer deals

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op een nieuwe vriezer. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je jouw nieuwe vriezer moet bestellen!

Shop op Bol.com

Shop op Coolblue

Shop op Mediamarkt

Shop op Amazon

 

 

Vriezers met korting tijdens Black Friday

Een vriezer met groen label, eentje met een spetterend design of gewoon een die groot genoeg is voor jouw boodschappen. Ook voor jou is er een goede vriezer te vinden. Maar daar wil je natuurlijk niet te veel voor betalen. Wacht dus nog even met het aanschaffen van je nieuwe vreizer tot eind november, want tijdens Black Friday krijg je tot wel honderd euro korting!

Liebherr GNP 1066 Premium Vriezer - De Beste Apparatuur

Afbeelding: Debesteapparatuur.nl

Een gloednieuwe vriezer kopen in de sale

Vriezers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je vriezer wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een vriezer, maar ook op een koelkast, keukenmachine, tupperware.. You name it!

Zo scoor jij een vriezer tijdens Black Friday

In de wereld van vriezers is er genoeg keuze, dus er is ook een mooi exemplaar voor jou te vinden! Wacht nog even met aanschaffen van je vriezer, want met Black Friday scoor je veel korting! Hoe je niet met lege handen naar huis hoeft, lees je hier!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je vriezers kunt kopen, zoals je hierboven kunt zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete item bij Bol.com uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe vriezer in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te bekijken en onderzoek te doen naar verschillende mogelijkheden, zodat je precies weet welk model je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de vriezers in de winkel staan. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!

Uitgelichte afbeelding: De beste apparatuur