Wasdroger Black Friday

AEG wasdroger van 999,- voor 599,- bij Coolblue!

Kleine wasjes, grote wasjes, stop ze in de.. Wasdroger die je met korting gaat scoren tijdens Black Friday! Een goede droger is echt onmisbaar in het huishouden. Een goede variant kost je al snel honderden euro’s. Je betaalt natuurlijk voor de technieken en de kwaliteit. Maar waarom te veel betalen als je tijdens Black Friday korting krijgt op je nieuwe wasdroger?! De kortingen kunnen oplopen tot wel 50%!

Black Friday wasdroger deals

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op een nieuwe wasdroger. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je jouw nieuwe huishoudelijke hulpje moet bestellen!

Shop op Bol.com

Shop op Coolblue

Shop op Mediamarkt

Shop op Amazon

Wasdroger met korting tijdens Black Friday

Een wasdroger met stoomfunctie, een duurzame variant die weinig energie verbruikt of eentje met veel verschillende programma’s. In de wereld van drogers kun je al snel verdwaald raken. Gelukkig is er voor ieder huishouden een goede droger te vinden. Maar daar wil je natuurlijk niet te veel voor betalen. Wacht dus nog even met het aanschaffen van je nieuwe wasdroger tot eind november, want tijdens Black Friday krijg je tot wel honderd euro korting!

Wasmachine Black Friday deals

Een gloednieuwe wasdroger kopen in de sale

Wasdrogers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je wasdroger wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een droger, maar ook op wasmiddel, een nieuwe wasmachine, hangrekken.. You name it!

Zo scoor jij een wasdroger tijdens Black Friday

De nieuwste wasdroger aanschaffen voor wat extra hulp in het huishouden? In de wereld van wasdrogers is er genoeg keuze, dus er is ook een mooi exemplaar voor jou te vinden! Wacht nog even met aanschaffen van je droger, want met Black Friday scoor je veel korting! Hoe je niet met lege handen naar huis hoeft, lees je hier!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je wasdrogers kunt kopen, zoals je hierboven kunt zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete item bij Bol.com uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe droger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te bekijken en onderzoek te doen naar verschillende mogelijkheden, zodat je precies weet welk model je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de wasdrogers in de winkel staan. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!

Uitgelichte afbeelding: Whirlpool via Smart student deals