Blokker

Je kent Blokker vast wel. Blokker is dé winkel om wonen zo comfortabel mogelijk te maken. Pannen, bestek, prullenbakken, keukenmachines, stofzuigers.. Blokker biedt alles om het jou makkelijk te maken. En tijdens Black Friday maken ze het nog net wat makkelijker. Tijdens Black Friday shop jij een hoop producten namelijk met kortingen oplopend tot 50% korting!

Black Friday Blokker

Dat je altijd wel wat bij Blokker vindt dat je kan gebruiken is geen verrassing. Die nieuwe keukenmachine of handig wasrek, borden of woonaccessoires.. Je wil eigenlijk alles wel hebben. En tijdens Black Friday is dat ook mogelijk. Want dankzij hoge kortingen krijg jij meer waard voor je geld! En Blokker gaat niet voor één, niet twee, niet drie maar vier dagen lang heel veel korting. Dat betekent dat jij een heel weekend de tijd hebt om die handige items voor in huis te kopen.

Blokker Black Friday

Black Friday korting bij Blokker

Dat Blokker niet vies is van Black Friday, is nu wel duidelijk. Maar wat zijn de kortingen die je kan verwachten? Afgelopen jaren was het vooral raak wat betreft prullenbakken, beddengoed & scheerapparaten en föhns. Ook dit jaar verwachten we weer mooie kortingen binnen deze categorieën. En met kortingen van 15% tot 50%(!) wordt het opruimen in huis, het verschonen van je bed en het föhnen van je haar een stuk leuker!

De Black Friday deals bij Blokker zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om te geven tijdens Sinterklaas of Kerst. Droomt jouw partner al jaren van een koffiezetapparaat dat wél goed werkt ‘s ochtends? Of is je vriendin voor de zoveelste keer in gevecht met die stofzuiger? Met hoge kortingen bij Blokker koop je leuke én handige cadeaus voor in de schoen of onder de boom.

Blokker Black Friday deals scoren

Wil jij tijdens Black Friday ook goede deals scoren? Je bent jammer genoeg niet de enige die die nieuwe stofzuiger of stomer wil bemachtigen. Met deze tips maak je in ieder geval wel veel kans.

  • Wat heb je echt nodig? Is je stofzuiger kapot of wil je nu wel eens weten of de friet uit een airfryer net zo lekker is als uit de frituur? Doe je research en bekijk welk specifiek model jij wil. Dan weet je tijdens Black Friday precies wat je moet kopen.
  • Online shoppen? Als je eenmaal weet welk model of welk product je wil hebben, kan je de URL van die specifieke pagina opslaan. Als Black Friday dan echt begint, kan je direct naar de juiste pagina en heb je een 1-0 voorsprong op de rest.
  • Toch liever in de winkel shoppen? Bekijk waar de dichtstbijzijnde winkel is en wat de openingstijden zijn. Als je dat eenmaal weet, is het ook verstandig om te weten waar die rode of blauwe stofzuiger precies in de winkel ligt. Je bent vast niet de enige die tijdens Black Friday naar de winkel gaat, dus zorg dat je weet waar je naartoe moet.