Nostalux

Black Friday is dé dag van het jaar waarop jij kan genieten van de beste deals. Van een nieuwe tv en een gloednieuwe (sport)outfit tot je dagelijkse boodschappen of een dagje uit: tijdens Black Friday scoor je de beste deals op veel verschillende producten en diensten. Sla je slag tijdens Black Friday en shop de mooiste verlichting tijdens de Nostalux Black Friday sale!

Black Friday bij Nostalux

Tijdens Black Friday scoor je de beste deals online en in de winkels. Ga jij dit jaar ook je slag slaan? Bij Nostalux hebben ze te gekke deals voor je in petto. Vanaf Black Friday tot Cyber Monday krijg jij namelijk 10% extra korting op alles! En dat bovenop de actuele korting. Hiermee kan je verlichting met korting tot wel 60% bestellen!

Nostalux Black Friday

Black Friday komt voor ons Nederlanders goed uit. In Amerika, de plek waar Black Friday oorspronkelijk vandaan komt, worden veel kerstcadeaus ingeslagen met hoge kortingen. In Nederland hebben we naast Kerst ook nog eens flink wat surprises en schoenen te vullen tijdens Sinterklaas. Scoor de mooiste lampen om cadeau te doen aan je partner, familie, vrienden of om gewoon zelf te halen. Die saaie, donkere avonden moeten natuurlijk wel stijlvol worden opgelicht!

Nostalux kortingscode

Korting, dat is waar het tijdens Black Friday om draait! En als Nederlander klinkt dat natuurlijk als muziek in de oren. Tijdens Black Friday hoef je gelukkig geen kortingscodes in te voeren, bij veel webshops en winkels wordt die korting automatisch verrekend bij de kassa. Hoe fijn is dat! Tijdens de Nostalux Black Friday sale kan je zowel in hun winkel in Zwaagdijk als in de webshop de beste deals scoren!

Black Friday wordt vaak uitgebreid met een Black Friday weekend en afsluitende Cyber Monday. Dat betekent dat je niet één, maar maar liefst vier(!) dagen kunt genieten van de beste deals! Ook Nostalux pakt het goed aan met een Black Friday weekend. Zo heb je genoeg tijd om die mooie buitenverlichting met korting te bestellen!

Nostalux acties scoren met deze tips

Je bent niet de enige die tijdens Black Friday de beste deals van Nostalux wil scoren. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee gaat het scoren van mooie verlichting zeker weten lukken!

  • Online shoppen? De Black Friday deals beginnen al rond 12 uur ‘s nachts. Wil jij die mooie verlichting niet mislopen? Dan raden we je aan om ‘s nachts klaar te zitten achter je telefoon, tablet of laptop. De kans dat jouw gewenste items nog op voorraad zijn is dan het grootst!
  • Ben je bang dat jouw gewenste items als eerste uitverkocht raken? Zoek deze items online op en sla de URL van deze pagina op. Zo ben je tijdens Black Friday maar één klik verwijderd van het bestellen van de mooiste verlichting!