Tado Black Friday

Tado° is het eerste intelligente verwarmingssysteem dat het klimaat in je huis regelt op basis van de mensen die er daadwerkelijk zijn. Je kunt schema’s instellen voor bepaalde dagen of gewoon je telefoon gebruiken om het te regelen, waar je ook bent. Merk je het, als iemand anders de temperatuur verandert tijdens jouw afwezigheid? Tado° leert het en informeert u dienovereenkomstig.

Hoe werkt het? Eenmaal geïnstalleerd, detecteert Tado° automatisch wanneer iemand thuis is of weggaat. Afhankelijk van of er iemand wordt gedetecteerd of niet, begint tado° alleen de kamers te verwarmen/koelen die bezet zijn, waardoor een maximaal comfort wordt bereikt en tegelijkertijd energie wordt bespaard. En aangezien tado° leert van eerder gedrag, weet het precies wat het moet doen zonder dat uprogrammeren. Het enige wat u hoeft te doen, is uw voorkeurstemperatuur via de app aanpassen voordat u vertrekt of thuiskomt.

Black Friday Tado deals

NordVPN pakt uit en geeft maar liefst 72% korting op een 2-jarig abonnement! Tijdens komende black friday krijg je dé kans om de diensten van NordVPN goedkoop uit te proberen. In plaats van €243 betaal je maar €67 voor de eerste 2 jaar! Geen logbestanden, geen verborgen kosten én alle abonnementen hebben een 30 dagen geld-terug-garantie.

Bespaar met Tado Black Friday

De feestdagen komen eraan en als je je cadeaus of versieringen nog niet hebt geregeld, geen paniek!  Tado° bespaart tot 31% op verwarmings- en koelingskosten, regelt je verwarming van overal met je smartphone, personaliseert de temperatuur van het huis afhankelijk van wie er thuis is en wanneer ze terugkomen, weet in welke kamer je bent dankzij de location awareness-technologie (GPS). Probeer Tado° gedurende drie maanden zonder aankoopverplichting. Misschien is het tijd voor een slimme thermostaat?

– Bespaar tot 31% op verwarmings- en koelingskosten

– Regel uw verwarming overal vandaan met uw smartphone

– Personaliseer de temperatuur van het huis afhankelijk van wie er thuis is en wanneer ze terugkomen

– Tado° weet zelfs in welke kamer je bent dankzij de location awareness technologie (GPS)