Woonexpress

Black Friday is dé dag van het jaar waarop jij kan genieten van de beste deals. Van een nieuwe tv en een gloednieuwe (sport)outfit tot je dagelijkse boodschappen of een dagje uit: tijdens Black Friday scoor je de beste deals op veel verschillende producten en diensten. Sla je slag en shop je nieuwe interieur bij elkaar tijdens de Woonexpress Black Friday sale!

Black Friday bij Woonexpress

Tijdens Black Friday scoor je de beste deals online en in de winkels. Bij Woonexpress hebben ze te gekke deals voor je in petto. Tijdens de Woonexpress XL Black Friday dagen krijg je maar liefst 15% korting op alles én worden je producten gratis bezorgd bij besteding vanaf €49! Perfecte deal als je net op het punt stond om een nieuwe eettafel, stoel, bank of poef te kopen. Profiteren van die deals dus!


Black Friday komt voor ons goed uit. In Amerika, waar Black Friday oorspronkelijk vandaan komt, worden veel kerstcadeaus ingeslagen met hoge kortingen. In Nederland hebben we naast Kerst ook nog eens flink wat surprises en schoenen te vullen tijdens Sinterklaas. Veel budget blijft er dan niet over voor je interieur. Gelukkig kan je tijdens de Black Friday sale bij Woonexpress met een klein budget toch leuke items scoren.

Woonexpress kortingscode

Korting, dat is waar het tijdens Black Friday om draait! En als Nederlander klinkt dat natuurlijk als muziek in de uren. Tijdens Black Friday hoef je gelukkig geen kortingscodes in te voeren, bij veel webshops en winkels wordt die korting automatisch verrekend bij de kassa. Hoe fijn is dat! Tijdens de Woonexpress Black Friday sale kan je zowel online als in een van de tien grote winkels shoppen! Woonexpress biedt maar liefst vijf dagen de beste deals aan! Dat betekent dat je geen excuses meer hebt om niet naar de winkel te gaan of naar de webshop te surfen. Tijd genoeg!Woonexpress acties scoren met deze tips

Je bent niet de enige die tijdens Black Friday de beste deals van Woonexpress wil scoren. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee gaat het scoren van die nieuwe meubels zeker weten lukken!

  • Online shoppen? De Black Friday deals beginnen al rond 12 uur ‘s nachts. Wil jij die toffe bank of stoelen niet mislopen? Dan raden we je aan om ‘s nachts klaar te zitten achter je telefoon, tablet of laptop. De kans dat jouw gewenste items nog op voorraad zijn is dan het grootst!
  • Ben je bang dat jouw gewenste items als eerste uitverkocht raken? Zoek deze items online op en sla de URL van deze pagina op. Zo ben je tijdens Black Friday maar één klik verwijderd van het bestellen van nieuwe items voor je interieur!
  • Liever in de winkel shoppen? Let dan even goed op de openingstijden van de dichtstbijzijnde winkel, want veel winkels passen hun openingstijden aan. Zo openen winkels eerder en sluiten ze later.
  • Niet als kip zonder kop door de winkel rennen, net zoals de rest? Loop een paar dagen van tevoren een oefenrondje in de winkel. Waar ligt dat ene product wat jij graag wil bemachtigen? Als je dat weet, heb je al een grote voorsprong op je ‘concurrenten’!