Expedia Black Friday

Korting op veel geselecteerde reizen!

Black Friday is dé dag van het jaar waarop jij kan genieten van de beste deals. Van een nieuwe tv en een gloednieuwe (sport)outfit tot je dagelijkse boodschappen of een dagje uit: tijdens Black Friday scoor je de beste deals op veel verschillende producten en diensten. Sla je slag tijdens Black Friday en boek je nieuwe reis tijdens de Expedia Black Friday sale!

Black Friday bij Expedia

Tijdens Black Friday scoor je de beste deals online en in de winkels. Ga jij dit jaar ook je slag slaan? Bij Expedia hebben ze te gekke deals voor je in petto. We kunnen je nog niet precies aangeven welke deals dat zijn, maar we kunnen je wel alvast vertellen dat het de moeite waard is om nog even te wachten met het boeken van je nieuwe trip! Want wat we wel zeker weten, is dat je korting ontvangt op heel veel reizen!


Black Friday komt voor ons Nederlanders goed uit. In Amerika, de plek waar Black Friday oorspronkelijk vandaan komt, worden veel kerstcadeaus ingeslagen met hoge kortingen. In Nederland hebben we naast Kerst ook nog eens flink wat surprises en schoenen te vullen tijdens Sinterklaas. Hoe tof is het om dit jaar eens wat anders cadeau te doen, zoals een toffe reis?! Met de Expedia deals in het vooruitzicht gaat dat vast goed komen!

Expedia kortingscode

Korting, dat is waar het tijdens Black Friday om draait! En als Nederlander klinkt dat natuurlijk als muziek in de uren. Tijdens Black Friday hoef je gelukkig geen kortingscodes in te voeren, bij veel webshops en winkels wordt die korting automatisch verrekend bij de kassa. Hoe fijn is dat! Tijdens de Expedia Black Friday sale boek je online de tofste reizen met hoge kortingen!

Black Friday wordt vaak uitgebreid met een Black Friday weekend en afsluitende Cyber Monday. Dat betekent dat je niet één, maar maar liefst vier hele dagen kunt genieten van de beste deals! Ook Expedia pakt het goed aan met een Black Friday weekend. Zo heb je genoeg tijd om je nieuwe vakantie uit te stippelen en te boeken met mooie korting.

Expedia acties scoren met deze tips

Je bent niet de enige die tijdens Black Friday de beste deals van Expedia wil scoren. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee gaat het boeken van je nieuwe vakantie zeker lukken!

  • Online shoppen? De Black Friday deals beginnen al rond 12 uur ‘s nachts. Wil jij graag in een specifiek hotel slapen tijdens je reis? Dan raden we je aan om ‘s nachts klaar te zitten achter je telefoon, tablet of laptop. De kans dat er nog kamers beschikbaar zijn, is dan nog het grootst!
  • Een goede voorbereiding is echt een must. Naar welk land (of welke landen) wil je? En wat is je budget? Niet geheel onbelangrijk om vooraf wat research te doen naar hotels, plaatsen en bezienswaardigheden. Ga daarom een week van tevoren al op zoek naar de beste vakanties voor jou!